Кутија за вино 0,75 мл.

1.800,00 рсд

Кутија за бутељку 0,75 мл.

Рад: Дуборез

Димензија: 43 x  8,5 цм.

Шифра производа: 51 Категорија:
Корпа
Scroll to Top