Урамљена репродукција на платну

5.500,00 рсд

Урамљена репродукција на платну

Слика: 18.псалам ,1942

Боја рама: Бело златна и бела

Димензија: 65 x  52 цм.

Шифра производа: 25/4 Категорија:
Корпа
Scroll to Top